MVV '69 F1 - Hulzense boys F4

Geplaatst op 09-04-2007 19:26.

Deze zaterdagmorgen moest er een thuiswedstrijd gespeeld worden tegen het F4 team uit Hulsen. Nadat iedereen de warming-up afgewerkt had en alle supporters een plekje gevonden hadden, gaf scheidsrechter Dick Koldewé een sein dat de aanvoerders van beide team 's zich moesten melden, deze morgen was dat aan MVV kant Thijs Berkenbos. Nadat de aanvoerder van Hulsen gekozen had om met de aftrap te beginnen, kon het spel van start gaan.

In het begin van de wedstrijd was het een gelijk opgaande strijd, met een licht voordeel voor Hulzense boys, wat ook na 12 minuten resulteerde in het eerst doelpunt voor Hulsen. Maar MVV ging niet bij de pakken neerzitten, maar de spelers van MVV zochten meer de aanval en Hulsen probeerde met een counter tot scoren te komen, wat ook nog voor het rustsignaal lukte. Bij een 0 - 2 ruststand werd er in de rust geprobeerd om de hoofdjes weer naar boven te krijgen.

De tweede helft werd er door de spelers positief begonnen, er werd keihard gewerkt, maar Hulsen was en bleef de gevaarlijkste ploeg. Ondanks vele reddingen van onze keeper Jan Kamphuis, scoorde Hulsen na de rust nog vier keer. Einduitslag was dan 0 - 6. Het positieve van deze morgen was dat er heel veel inzet was, en dat het elke week een stukje vooruit gaat. Doorgaan jongens en meisjes!!!

Er zijn overigens foto's te zien in het fotoboek.