MVV '69 B1 -vv Langeveen B1

Geplaatst op 21-04-2007 13:41.

Op een zonnige zaterdag ochtend werd er gevoetbald op het sportcomplex de Leemkamp. Nadat we onze shirts aan hadden gedaan, en dachten van:"we spelen weer in 'ons' oranje" moesten we deze weer uit doen in verband met de shirtkleur van Langeveen die ook oranje was. Wij gingen dus met groene (te grote) shirts het veld op.

Langeveen kwam niet met het gebruikelijke aantal van 11 man het veld op, maar met 10. Dit kwam omdat hun spelers af stonden aan hun A1, die nog kampioen konden worden.

In de eerste helft was MVV '69 die het spel maakte. Zodoende kreeg MVV '69 ook een paar grote kansen, maar deze werden niet goed afgerond. Langeveen kwam er een paar keer redelijk gevaarlijk uit via hun snelle linksbuiten die goed voetbalde. Na een tijdje te hebben gevoetbald was het Chiel die dacht van "laat ik er maar eens ééntje inknallen"..... dat deed hij dan ook goed. De lange bal werd veel te snel gehanteerd, daardoor had de keeper van Langeveen de bal elke keer eerder dan de spelers van MVV '69.

Na in de pauze thee te hebben gedronken gingen we maar weer eens naar het veld om deze wedstrijd uit te spelen. Ook in de 2e helft werd er niet echt goed gevoetbalt, hoewel de lange bal iets minder werd. Na een tijdje te hebben gevoetbald schoot Lars Aitink uit de rebound goed raak.
Langeveen gooide alles op de verdediging, zodoende kregen ze bijna geen kansen meer. Hoewel er nog iemand van Langeveen uit ging, wisten ze toch nog de aansluitingstreffer te maken.

Uit een vrije trap, die slecht weg werd gewerkt door de keeper van MVV '69, wist Langeveen toch nog raak te koppen. Toen het 2-1 stond, dacht men bij MVV '69 dat het wel goed was voor vandaag. MVV' 69 scoorde daarom nog maar 1 keer tegen 9 man van Langeveen. Dit doelpunt werd gemaakt door Erwin Poots die hem stijl in de kruising schoot.

Een mooi afscheid voor zijn tijdelijke vertrek naar Oostenrijk. Erwin bedankt voor de samenwerking in het voetbalveld, en erbuiten natuurlijk.

De uitblinker van deze wedstrijd was de fanatieke Erwin Poots.