MVV '69 sluit het seizoen slecht af

Geplaatst op 22-04-2007 13:51.

De trouwe supporters van het eerste elftal van MVV '69 hadden duidelijk zin in een feestje als afsluiting van een matig seizoen in de thuiswedstrijd tegen Daarle.
Maar al na twee minuten keek MVV '69 tegen een 0-1 achterstand toen keeper Bram Langbroek zich verkeek op een vrije trap van André Hellwich.
In het verdere verloop van de eerste helft was er wel veel strijd, met name van de kant van Daarle, maar veel hoopgtepunten waren er niet te noteren.
Twee minuten voor de rust echter kreeg Bert-Jan Zandman na aanhoudende aanmerkingen op de leiding twee maal geel (en dus rood), waardoor MVV '69 toch nog wat hoop kreeg op een goede afloop van deze wedstrijd.
Na de rust kwam MVV '69 dan ook wat beter uit de startblokken hetgeen in de 58e minuut resulteerde in de gelijkmaker toen Wim Jaspers een diepe bal op links van Wilburt Laarman keurig binnen schoot.
Maar wie dacht dat MVV '69 nu wel verder door zou drukken kwam bedrogen uit. Het was Daarle dat nog eens extra de mouwen opstroopte. In de 64e minuut was het dan ook Daarle dat een 1-2 voorsprong nam. Niek Stokman van MVV '69 wilde de bal wegschieten, maar de bal caramboleerde via de binnenkant van de voet van René Kleinjan in het doel van MVV '69.
Ook daarna kon MVV '69 geen vuist meer maken tegen het veel fellere Daarle.
In de slotminuut werd het ook nog 1-3, opnieuw door André Hellwich.
Uiteindelijk een verdiende overwinning voor Daarle tegen een zeer teleurstellend MVV '69