Meisjes D winnen verdiend

Geplaatst op 06-05-2007 13:36.

Deze zaterdag moesten we uit voetballen tegen Bruchterveld. We waren er al vroeg dus we konden rustig omkleden en goed warm lopen, ook Bruchterveld stond vroeg op het veld dus we begonnen maar iets eerder. De meisjes begonnen fel, ze waren dus al snel bij de goal maar scoren zat er eerst niet in totdat Lisa de 1-0 maakte en iedereen begon te juichen en Lisa schreeuwde: 'Gonneke heb je het gezien het was met links' want Lisa beweerd altijd dat ze niet met links kan schieten. Daarna kwam er nog een doelpunt gemaakt door Marije en het was 2-0. Met deze stand gingen de meisje de rust in waar ze allemaal puffend even gingen zitten om op adem te komen.

Toen de 2e helft begon was het al zo 3-0 die gemaakt was door Annerieke. hun wedstrijd kon niet meer stuk want Marije scoorde de 4-0 en toen kwam er nog een afstandschot van Chantal en die maakte de 5-0. Chantal was helemaal verbaasd dat zij had gescoord. Ook werden er een heel aantal kansen gemist maar dat doet er niet meer toe, want onze keeper heeft maar een paar ballen gehad en er geen één door gelaten. De meisjes hebben dus goed gevoetbald, en verdiend gewonnen met 5-0.