Rohda te sterk voor MVV

Geplaatst op 09-09-2007 21:11.

De eerste competitiewedstrijd thuis tegen Rohda Raalte. Na enkele weken samen getraind te hebben was het deze zaterdagmorgen dan eindelijk zover, de start van de competitie. We hadden al een paar bekerwedstrijden gespeeld en die werden ook gewonnen. Dus vol goede moed begonnen we aan deze eerste competitie wedstrijd. Nadat scheidsrechter Gerrit Huisjes voor het beginsignaal gefloten had, waren het meteen de spelers van Rohda die de aanval zochten. Hieruit bleek dat de spelers van MVV voetballend een moeilijke morgen tegemoet gingen. Enkele doelpogingen van Rohda spelers werden gekeerd door onze keeper Joeri Kosters. Maar het kon niet uitblijven dat Rohda na verloop van de wedstrijd de leiding nam. MVV werkte hard maar de spelers uit Raalte waren net iets beter, wat ook met de rust duidelijk was, 0 – 3.

In de rust werden de spelers weer op scherp gezet, allemaal de koppies weer omhoog, en enkele wijzigen in het veld. Carin Wilson werd de tweede helft onze keeper, en Joeri werd voorhoede speler samen met Jeroen. Dit ging al wat beter, we konden de bal voorin wat beter vasthouden en we kregen zo ook nog enkele kansen, wat resulteerde in een doelpunt door Joeri, 1 – 3. De spelers kregen vertrouwen en er werd op jacht gegaan naar de tweede treffer. Maar zoals zovaak valt het doelpunt dan aan de andere kant, en was eigenlijk de wedstrijd gelopen. Rohda scoorde nog enkele malen, ondanks voortreffelijk keeperswerk van Carin, werd de einduitslag een beetje geflatteerd, 2 – 8 doordat ook Joeri nog één keer scoorde. Volgende wedstrijd meer succes jongens want dat is de wedstrijd uit tegen vv.Hellendoorn.