Goede Start

Geplaatst op 16-08-2008 17:15.

Zaterdag 16 augustus om half 1 begon de wedstrijd tussen Lemerlerveld B3 en Mvv’69 B1. Lemerlerveld begon direct vel en probeerde kansen te creëren. Nadat dit mislukte was het aan Mvv om het roer over te nemen en de hele helft niet meer uit handen te geven. Het positie spel was goed en verzorgd het balletje ging rond en werd daarna mooi op Mark gelegd die verwoestend uit kon halen en raak schoot. Dat mocht na een seizoen met maar 3 doelpunten ook wel weer een keer he Mark.

Na deze enerverende goal werd er direct basis gelegd voor een nieuwe goal. Jol kwam wel een paar keer met wat voorzetten in de buurt. Maar toen maakte er een bij Lemerlerveld hands en de scheids legde hem op de stip. Ons kemphaantje Mark eiste de bal op maar dat mocht niet want de bal was van Lemerlerveld maar als troost mocht hij de penalty nemen. En het was ook nog raak 0-2 dus.

Na dit doelpunt zakte het spel niet in maar gingen we even een drink pauze nemen. Wilburt was toen van plan een tikkeltje anders te voetballen een beetje schuiven en verplaatsen enuh Wessel de spits is de meest vooruit geschoven man en niet de mid mid. Maar de kleine ingrepen waren niet fataal en we voetbalden vrolijk door en schoten er nog 2 bij in Jordy Bannink en Lars Jol mochten er allebei 1 bij schrijven. In de rust waren de complimenten van de leiding leuk om te horen. Het ging ook best goed eerlijk gezegd goed combinatie spel en een aangename sfeer.

Met 0-4 op score bord werd er afgetrapt voor de 2e helft. Met een totaal andere opstelling voetbalde we jammerlijk helaas niet zo goed als in de 1e helft. We leden snel balverlies en Lemerlerveld profiteerde en begon met de minuut beter te voetballen. Dit leidde helaas tot 1-4 met een bal die Remco vervelend laag over de grond te voorduren. Na deze goal werd Lemerlerveld nog beter maar we hielden aardig stand en probeerde er af en toe uit te komen wat dan ook wel lukte.

Maar ja iets moois duurt vaak niet lang een Lemerlerveld schoot er in omdat er een man zomaar vrij voor de goal werd gezet en hij faalde niet 2-4 dus. Maar niet getreurd Jordy Bannink kreeg het op zijn heupen en schoot 2-5 binnen en zo was de voorsprong mooi uit het zicht van Lemerlerveld. Maar ja Lemerlerveld gaf nog even gas na de drink pauze en de nieuwe keeper Peter kreeg er nog 1 om de oren. Maar dat kon de pret niet meer drukken Mvv won en eigenlijk ook wel verdient van Lemerlerveld