Vliegende start voor B1

Geplaatst op 13-09-2008 13:58.

Zaterdag 13 september 2008 10.00. De wedstrijd Mvv’69 B1 – Hulzense Boys B2 begint onder leiding van Gerrit Fikkert. Onze jongens begonnen in de volgende formatie.
Goal: Remco Haselhorst
Verdediging: Marinus van Lenthe(c), Patrick Jaspers, Jordy Bosch, Jarno Thijs.
Middenveld: Mark Telman, Jordy Bannink, Sven Beumer.
Aanval: Lars Jansen of Lorkeers, Peter Bakhuis, Wessel de Ruiter
Wissels: Lars Aitink, Mathijs van Wijk.
Met deze formatie begon Mvv de 1e helft.

Mvv en Hulzen hielden elkaar in het begin vrij goed in evenwicht met hier en daar een klein kansje voor beiden. Maar toen was Lars Jol er zat van hij kreeg een heerlijke pass en rondde subliem af; 1-0 voor Mvv. Na dit doelpunt bleef Mvv overheersen en creëerde goede kansen waarvan er weer 1 door Lars Jol werd afgemakt 2-0. Na dit doelpunt had Hulzen geen zin meer om achter onze Lars aan te rennen en schopte hem maar neer. Lars kon niet meer verder en Lars werd gewisseld voor Lars A. en de speler van Hulzen mocht eraf.

Na deze vuile overtreding kon Lars Aitink z’n flitsende truckjes doos openen. De ene na de andere werden door z’n rappe beentjes voor bij gespeeld. Met als gevolg een doepunt. Mvv stond er vlak voor rust goed voor. Na dit doelpunt was het ook wel een keer rust. Zonder thee maar met ranja werd de rust doorgebracht. Een praatje van Wilburt een paar aanvullingen van Stefan en we snakten al weer naar de 2de helft.

De 2de helft bracht geen ander voetbal Mvv combineerde en domineerde. Maar desondanks mocht Hulzen iets meer voetballen dan in de 1e helft en kreeg het kleine kansjes. Geen daarvan was echt serieus. Totdat Mvv een vrije trap voor de 16 weg gaf. Een muur werd gebouwd en de adem in gehouden. Maar jammer helaas de bal ketste af op een goed opgestelde muur. Na wat getikketak vloog de bal er aan de andere kant weer eens in. Wie deze maakte was vrij onduidelijk. Ik sta ook altijd een eind weg van de doelpunten. Maarja met 4-0 ging het nog beter. Maar weer gaf Mvv een vrije trap weg. Maar ook deze stelden niet veer voor. Remco zag de bal aankomen en de bal raakte rustig boven kant lat.

Na deze kans hebben we Hulzen niet meer echt gezien Mvv draafde door en scoorde. Eerst 5-0. Na deze goal werd er wat geschoven en gewisseld. Desondanks maakte Mvv er 6-0 van.

Een goed begin voor de oudste jongens uit de jeugd. Tevens werd er een geweldige teamfoto van ons, met nieuw tenue gemaakt samen met onze sponsor Henk Kamphuis. Dus allemaal een zonwering halen deze week. Ria Bartels bedankt voor het schieten van de foto.