Met Beide Benen Op De Grond

Geplaatst op 27-09-2008 17:11.

Zaterdag 27 september 2008 10.00 uur. De wedstrijd onder leiding van Albert Kleinjan begint. Roda Raalte B6 staat tegen over de B1 van Mvv’69. Het leek ons al een fysiek sterkere tegenstander maar goed we trapten vol goede moed af.

Jammer maar helaas werden we te snel door de aanvallers van Rohda over lopen. 0-1 Achter en een flinke tik om te verwerken. Mvv probeerde een 1-1 te forceren maar jammer genoeg lukte het niet. Door weinig combinatie en slecht afmaken kwamen de gewenste doelpunten niet tot stand. Lars Jol die uiterst zijn best deed om Mvv de goede weg op te helpen werd jammer maar helaas niet voor de keeper vrij gezet en zijn voorzetten werden niet ingetikt. Doordat Rohda Fysiek meer kon uitrichten werd helaas 0-2. Op de een of andere manier liep het niet bij Mvv tot ergernis van enkele spelers. Jordy Bannink kreeg nog een paar kleine schot kansjes.

Rust even praten wat thee kritiek en wissels. Hopelijk zou het ons in de 2de helft beter af gaan.

Jammer dat we het niet waar konden maken. Mvv’69 had donderdag avond de energie bij De Zweef laten liggen en dat betaalde tegen Rohda B6 (A6?) zich uit. Ondanks werd er bij vlagen wat gecombineerd. Maar Rohda ging op een agressieve manier door met voetballen. Ze schopten waar ze schoppen konden en er werd niet voor gefloten dus mocht het allemaal door. Mvv kreeg de 3-0 om de oren en baalde flink. Maar we deden een kleinigheid terug. Jol mocht de bal achter de gezette keeper van Rohda schieten. Mvv liet de kop niet hangen en vocht voor wat het waard was. Maar door de een of andere manier ging het maar gewoon niet. Tja dat hej mangs. Marinus speelde een terugspeel bal op Remco omdat hij niks anders kon. Remco kon ook niet veel beginnen en zo was het 1-4. Mvv kon nog 1 ding terug doen en dat was 2-4 maken en daar bleef het bij. Rohda mocht nog een keer scoren waardoor de stand op 2-5 kwam.

Jammer maar helaas. Genoeg wedstrijden om het weer goed te maken. Volgende week naar Heeten waar we tegen hun B1 mogen aantreden.
U tot ziens bij de volgende wedstrijd.

Aju
De B1