MVV'69 geeft wedstrijd uit handen!!

Geplaatst op 19-10-2008 13:49.

Zaterdag 18 oktober stond de wedstrijd MVV'69-Den Ham op het schema.

MVV'69 begon goed aan de wedstrijd, De eerste helft was het éénrichtingsverkeer richting de helft van Den Ham, er werd redelijk goed gecombineerd door MVV'69 en er werden wat kansen gecreeërd, deze bleven helaas onbenut, maar MVV bleef constant druk houden, dit was een wedstrijd die gewonnen kon worden!!
De eerste helft bleef het 0-0.

Kort na de aftrap in de 47e minuut werd er gescoord door Gerlinde Kleinjan via een goede combinatie met Anita Veurink die de bal mooi voorzette, 1-0. Dit gaf de dames van MVV'69 wat meer vertrouwen leek het even, maar dit werd al snel weer uit handen gegeven. Den Ham kwam goed terug, in de 57e minuut werd het doel van MVV bereikt en werd het 1-1. Kort daarna werd er weer gescoord door Den Ham, in de 60e minuut brachten ze de stand op 1-2. MVV'69 was niets meer vergeleken met de 1e helft, voetbalde zwak en rommelig, er werd niet goed gecombineerd, en er onstonden frustratie's, kortom Den Ham was deze helft de betere ploeg, In de 70e minuut was het daarom weer Den Ham dat scoorde, 1-3.
In de 85e minuut was het toch MVV'69 dat nog scoorde uit een goed genomen corner kon Gerdien Kosters scoren met het hoofd, dit bracht de stand op 2-3, er was nog hoop..
Helaas mocht het niet zo zijn, de wedstrijd werd afgefloten en de punten gingen richting Den Ham, de eindstand bleef 2-3. Een moeizame 2e helft voor de dames van MVV'69.

Beste Speelster: Gerdien Kosters