Dames onderuit op eigen veld

Geplaatst op 26-10-2008 15:34.

Het begint een beetje ééntonig te worden bij de dames van MVV'69, eerste helft vaak het sterkste team maar dit zakt de 2e helft als een pudding in elkaar..

Ook deze zaterdag tegen OZC Ommen, 1e helft een sterk spelend MVV'69, al na 4 minuten is het Gea Haller die vanuit een goed genomen hoekschop scoord, de bal schampt nog net het hoofd van een speelster van OZC. 1-0. Na 9 minuten was het OZC dat scoorde en de stand op 1-1 bracht. MVV gaat op zoek naar de volgende kans om te scoren, en deze werden gecreeërd, door goed combinatiespel, een paar goede mogelijkheden deden zich voor maar helaas ontbrak het weer aan de afwerking! De gasten profiteerden hier van en scoorde wel, na 24 minuten werd de stand 1-2. Na 35 minuten was het dan eindelijk MVV'69 dat scoorde, door een goede voorzet van Mette Lohuis, kon Gerlinde Kleinjan scoren en zette de score op 2-2, dit was tevens de ruststand.

Na de thee, moest MVV'69 op voorsprong proberen te komen, maar faalde hier helaas in. Het was na 5 minuten al raak voor de gasten uit Ommen, 2-3. In de 66e minuut was het weer OZC dat scoorde, 2-4. Hierna was het gebeurd met de dames van MVV'69, de één na de andere fout volgden elkaar op, en was het aanzien wat de dames uit Marle vergeleken met de eerste helft lieten zien, niet meer op aan te kijken. OZC profiteerde hier dankbaar van en maakte er na 77 minuten spelen 2-5 van. Hiermee was de wedstrijd gespeeld, zoals gezegd het spel van MVV'69 werd steeds slechter en nog geen 10 minuten later was het dan weer raak in de 84e minuut werd het 2-6. Nu was het zaak om niet afgedroogd te worden, zelfs dit kon de ploeg niet voorkomen, nog geen 2 minuten later viel de 7e goal voor OZC, 2-7. MVV probeerde nog van alles, maar het doel van OZC leek onbereikbaar, in de 89e minuut was het dan toch raak, Alinde Kogelman liet zich de 3-7 aanteken, dit was tevens de eindstand. Een dramatische 2e helft voor de dames van MVV'69, één om gauw te vergeten, en ons te richten op de volgende wedstrijd tegen EMMS.

Beste speelster: Anita Veurink