MVV '69 - Hardenberg '85 1-3

Geplaatst op 08-11-2008 19:41.

In een wedstrijd die uitstekend geleid werd door scheidsrechter Floors uit Neede, hoopte MVV '69 op het behalen van minimaal 1 punt. Die hoop werd al vrij snel de bodem ingeslagen, want al na een kwartier kwam Hardenberg op 0-1 door Bram Koopman. De keeper zag er hier niet best uit. Die goal dreunde wel na, MVV zocht naar het juiste antwoord hierop, maar 8 minuten later was het al 0-2 door een schitterend schot van Paul Klein Koerkamp dat belandde in de bovenhoek van het doel. Onhoudbaar voor keeper Bram Langbroek, die de geblesseerde Dyon Fikkert verving. Zo werd met deze stand de rust ingegaan. Wie had gedacht dat MVV uit een ander vaatje zou tappen, kwam bedrogen uit, want in de 53e minuut maakte Jan Bert Zandbergen de 0-3. Inmiddels was bij MVV de geblesseerde Jos Dubbink vervangen door Jeroen Luttenberg en even later de goed spelende Chiel Jansen of Lorkeers eveneens wegens een blessure door Arjan Klein. Met hem werd er meer druk uitgeoefend op het doel van Hardenberg en dat resulteerde in de 68e minuut in de 1-3 door Arjan Klein. Hierna kreeg MVV nog een paar uitgelezen kansen, maar deze werden helaas niet benut. Al met al een verdiende overwinning voor Hardenberg '85. Vlgs Leider Jan Sasbrink was Niek Stokman man of the match.
Persoonlijk wil ik daar aan toevoegen, dat het loopvermogen van Leon Jol mij weer opviel en zonder verder iemand ook maar iets tekort te doen, mijn bewondering en waardering uitspreken voor de mentaliteit van ons 1e elftal. Om toch elke week maar weer de accu opladen voor weer een wedstrijd en er dan weer te staan, vind ik getuigen van karakter hebben. En ik hoop dan ook dat deze inzet ook eens beloond zal worden. Het dubbeltje zal vast en zeker wqel een keer de goede kant op vallen.