MVV'69 MB1 8 - 0 HHC MB2

Geplaatst op 16-11-2008 20:49.

Nadat de wedstrijd half uur tot 3 kwartier later werd gespeeld ivm shirten vergeten aan HHC kant kon de wedstrijd beginnen.
We hadden opzich wel zin in een potje voetbal dus begonnen we aan beide kanten met goeie zin! Marle kreeg in 't begin al vele kansen. Na kort gespeeld te hebben kwam Marle al op voorsprong met 1-0 . Netjes toch. Ik heb eigenlijk geen flauw idee wanneer ze zijn gescoord. Maar Marle was sterker dan HHC. Eerlijk is eerlijk, we speelden netjes over en zochten de ruimte. Marle stond voor rust daarom al voor met 7-0.

in de rust kreeg Marle een toespraak dat 't netjes ging en dat we zo door moesten blijven voetballen. Meestal is het zo bij ons dat we in de 2e helft flink afzakken en zo punten verlies krijgen.

HHC wist ook wat hij moest doen en kreeg in de 2e helft meerdere aanspeel mogelijkheden. We wisten in de verdediging of onze keepster Anita de ballen weg te rossen. In de 2e helft moesten we voetballen tegen een dikke tegenwind. Daar houden we persoonlijk allemaal toch niet van? Maar we probeerde er nog een paar in te rossen en ja hoor, na ongeveer 20minuten scoorde Marle en kwam de stand op 8-0 wat tevens ook de eindstand is. laten we eerlijk zijn, dit was een aardige pot. Geen gebek op 't veld of getrap. Aangezien we dat de laatste weken wel vaker tegen kwamen. Nee dit was gewoon een mooie pot!