nederlaag tegen jcle

Geplaatst op 07-12-2008 11:15.

Om kwart voor 10 stapten de meisjes met z'n allen in de auto naar lutten! Het was erg frisjes, dus niemand had echt zin in voetbal. We moesten wel en sowieso proberen om te winnen. Aangekomen daar werd ons de kleedkamer gewezen. Nadat het daar erg frisjes was en iedereen het toen al erg koud had moesten we nog naar buiten. We gingen op het trainingsveldje van jcle de warming up doen en Anita werd ingeschoten. Nadat ieder haar spieren warm had mochten we door naar het hoofdveld. Nadat we eenmaal daar naar toe liepen zagen we dat het kunstgras was.. En iedereen had dezelfde reactie '' kut, niet weer! '' . Op het hoofdveld gingen we met z'n allen even bal overtikken en konden we aan de wedstrijd beginnen.

Jcle had aftrap en zo was de wedstrijd begonnen. Marle zette druk op de bal en konden zo mooie driehoekjes vormen. Na ongeveer 5minuten spelen kreeg jcle een kans en werd benut 1-0. Vet balen, maar we lieten onze koppies niet zakken. We probeerde er wat van te maken en zo kreeg Marle ook steeds meer kansen. Kort daarna werd er gescoord aan de kant van Marle. 1-1 en we zagen weer vrolijker. Het geluk kon voor ons toen niet op, want kort daarna scoorde Marle weer 1-2! Zo gingen we de rust in..

In de rust kregen we ranja, nou ja. We hadden eigenlijk wel even lekkere warme thee gewilt maar oke! In de rust vertelde Hermi dat we goed voetbalden en het niet moesten verkloten. Nouja, 1e helft gaat meestal wel goed bij ons .. maar de 2e? We konden horen wat de trainer van de tegenpartij allemaal zei en waren volop aan het luisteren! We hoorden dat ze er allemaal feller tegen in gingen. En dat merkte we ook in de 2e helft.

De 2e helft mocht Marle aftrappen. Ballen kwamen minder voorin dan in de 1e helft. Balen want wij hebben goeie spitsen die ze er goed in kunnen trappen. Gelijk zagen we dat ze echt fel waren geworden en dat ze begonnen te duwen en te trappen. Nou ja, we hadden een goeie scheids en die floot er ook wel voor. In de 2e helft ging het gewoon slecht bij ons..
We moesten en zouden met 3 punten naar huis gaan.. Maar helaas, in de 2e helft kregen we weer een aantal doelpunten tegen door slorderige fouten en loslopende vrouwtjes. Op het einde was het gewoon al 5-2. Dus we baalden verschrikkelijk. We hadden gewoon kunnen winnen maar oké. Volgende week pakken we gewoon de 3 punten weer. Maar het liefst zag ik ze nu al bij ons staan.