MVV'69 MB - VOORWAARTS MB

Geplaatst op 15-12-2008 21:32.

Zaterdag morgen om 10u mochten we voetballen thuis tegen Westerhaar. We hebben daar het eerste wedstrijd ook al tegen gevoetbald van het seizoen en dat hadden we toen gewonnen met 18-0. Stiekem hadden we er met z'n allen goeie hoop in dat we dit wel even makkelijk zouden winnen. Maar niks is minder waar. Westerhaar mocht aftrappen en zo begon de wedstrijd. Marle klungelde met de bal dus ging het steeds mis. Westerhaar probeerde ook door onze verdediging uit te komen maar dat lukte gelukkig niet. Nadat we ongeveer een kwartier aan 't voetballen waren werd er dan eindelijk gescoord. De 1-0 kwam op de naam van Lisanne Tigchelhoff te staan en zo kwamen we dan eindelijk voor te staan. Marle wist dat we meer te bieden hadden dan dit. Maar niks is minder waar. Voorwaarts brak door, door een groffe fout. Het werd helaas 1-1. Marle baalde verschrikkelijk dat het zo moest gaan. We zaten met z'n allen niet in de wedstrijd en probeerde er nog wat van te maken. Nadat Marle dan eindelijk weer een beetje kansen kreeg werd er dan ook eindelijk gescoord. 2-1 door Lisanne Tigchelhoff dus we kregen hoop. De ruststand werd ook 2-1.

We zagen met z'n allen de bui al hangen. Slecht voetbal en dus hadden we al een grote preek verwacht. Hermi en Bram waren erg boos en zo konden we aanhoren hoe het ging. We wisten met z'n allen dat dit gewoon geen voetbal meer te noemen was en probeerde er in de 2e helft toch wat meer van te maken!

We gingen de 2e helft in met een goeie moed. Na ongeveer 10 minuten te hebben gespeeld werd er dan eindelijk weer gescoord. De goal werd gemaakt door Marije Hutterd en het stond dan eindelijk 3-1. Toen vielen de doelpunten ook snellerder. Na ongeveer 5 minuten verder werd er alweer aan onze kant gescoord door Lisanne Tigchelhoff en zo stond het 4-1. Westerhaar probeerde zich op te peppen door moed er in te spreken. Helaas voor hun, het lukte niet. Marle kreeg steeds meer kansen en zo ook werd er de 5-1 gescoord. Marije Hutterd was de gelukkige. Niets is minder waar.. De doelpunten gingen in vlug tempo het doel in. Want ja, zo werd er dus ook de 6-1 gescoord door Lisanne Tigchelhoff. Wat baalde Westerhaar en Marle was blij. 10 minuten daarna werd er de 7-1 gescoord door wederom Lisanne Tigchelhoff. Westerhaar zagen ook hun kansen en probeerde te scoren. Helaas lukte hun dit ook en werd de stand 7-2. Maar Marle gaf de moed niet op en toen werd er gescoord 8-2. Deze staat op de naam van Nymphe Broekmate. 5 Minuten daarna werd er weer aan onze kant gescoord. Annina Lohuis was de gelukkige en zo stond het al 9-2. We waren blij dat het teminste beter ging dan de 1e helft. Maar niets is minder waar. Het werd nog 10-2 door doelpuntenmaker Lisa Mondeel. Zo werd de wedstrijd afgesloten en Marle had de 3punten op zak.

De meisjes van de MB + onze trainer en leiders wensen u fijne kerstdagen en een gelukkig 2009
tot volgend jaar, want wij zijn er ook weer bij!