MVV'69- PW

Geplaatst op 07-02-2009 19:20.

MVV ’69 – PW

Direct al in het begin kreeg MVV ’69 3 opgelegde kansen, die niet benut werden. Maar dit gaf de spelers toch wel zoveel zelfvertrouwen, dat in de 10e minuut Wim Stevens de 1-0 liet aantekenen. De gasten kregen hierna ook nog een paar mogelijkheden, maar in een tegenaanval wist Wim Stevens de 2-0 te scoren. Dat was een ongekende weelde voor de thuisclub, met als risico dat ze minder geconcentreerd gingen spelen. Ook PW ging beter spelen, maar tot de rust veranderde er niets aan de stand. Na de rust golfde het spel op en neer met veel balverlies voor beide partijen. Het werd wat rommeliger met veel overtredingen. Hierdoor kreeg Dennis van de Boom een gele kaart, gevolgd door Rene Winters. Daarna kreeg Brouwer van PW ook nog geel en vlak voor het einde kreeg Rene Winters de 2e gele kaart en moest dus met rood vertrekken. Door al dit oponthoud werd er extra speeltijd bij getrokken en in de 92e minuut werd na goed voorbereidend werk van LeendertJan Haller de 3-0 in een scrimmage voor het doel van PW ingekopt door Ronald Sasbrink en de overwinning dus definitief veilig gesteld. Kort hierna blies de goed leidende scheidsrechter, de heer Braamhaar uit Nijverdal voor het einde en mocht MVV eindelijk weer het zoet van een overwinning proeven. Deze keer geen man of the match want, met een prima inzet en een goede vechtlust, komt dat iedereen toe.