MVV'69 MB - EMOS MB

Geplaatst op 28-02-2009 21:18.

Deze wedstrijd was de 1e wedstrijd voor ons na de winterstop. Na een aantal trainingen weer achter de rug hebben gingen we met '' frisse '' moed de wedstrijd in. Niemand had er eigenlijk zin aan en stelde zich verkeerd in. We kregen te horen dat ze namelijk van SVZW en de Zweef hadden gewonnen, en tja .. dat zijn niet de makkelijkste tegenstanders voor ons!

Na warm gelopen te hebben gingen we dan maar beginnen aan de wedstrijd. Iedereen vond z'n '' vrouwtje '' en bleef daar dan ook vrij goed bij. In het 1e kwartier bleef het vrij rustig tussen beide partij-en. We bleven er beide erg hard voor knokken. Af en toe een schouderduw moet kunnen. Lisanne brak door de verdediging van EMOS heen en zo kregen wij de kans om te schieten. Hij zat wel, maar helaas .. Hij werd afgekeurd door onze scheids wegens buitenspel. Maar daar waren wij niet zo mee eens. Algoed, we gingen verder in de wedstrijd en kregen steeds meer kansen om te scoren. Door een mooi steekpaasje van Lisanne naar Marije kon Marije de bal in het goal schieten. Blij waren we natuurlijk, 1-0 voor. Marle kreeg eindelijk door hoe het moest en zo gingen we door. Nadat Lisanne de bal voor de voeten kreeg en uithaalde stonden we met 2-0 voor! Marle werd steeds fanatieker want we zagen de 3punten al liggen. Maar we moesten sowieso de hele 2e helft nog. We gingen maar rustig door met voetballen en zo kwam er ook het 3e doelpunt. 3-0 voor Marle. De doelpuntenmaakster is onbekend aangezien ze van EMOS is! Maar Marle zakte hoe dan ook een klein beetje af en zo kreeg EMOS ook kansen. Voor we het doorhadden kregen we een doelpunt tegen. 3-1 en zo gingen we ook de rust in.

In de rust kregen we een aantal tips om de 2e helft door te komen. Meer op de man staan, namen roepen etc. Je kent het wel! Nadat de thee op was konden we weer beginnen aan de 2e helft.

Deze helft was totaal anders dan de eerste helft. EMOS was een stuk feller en aggressiever. Maar we lieten ons niet op de kop zetten want we moesten en zouden met die 3punten er van door gaan. De 2e helft bracht weinig sensatie mee. Beide teams wouden graag de bal om te scoren. Maar Marle lukte het hoe dan ook.. Lisanne kreeg de bal voor haar voeten en ja hoor, 4-1! We konden ons geluk niet op en zo stonden we dus voor. Maar niets is minder waar.. Ook EMOS kreeg kansen en die benutte hem ook. 4-2 was de stand. Marle wou graag weten hoelang de wedstrijd nog duurde en vroegen daarom steeds de scheids om antwoord. Nog 2 minuten zei die dus we moesten er nog even 2minuten voor knokken. En toen kwam het eindsignaal en ja hoor, wij hebben de 3punten erbij op !
We zien jullie graag de volgende wedstrijd in Wierden bij SVZW.