MVV'69 MB - DE ZWEEF MB

Geplaatst op 14-03-2009 20:51.

Deze week stond in teken van winnen. We moesten van de Zweef winnen aangezien we de punten wel nodig hadden. Maar niets was minder waar.. De wedstrijd begon en Marle nam gelijk het spel al over. Mooi overtikken maar helaas kwam niet vaak de bal aan. Marle gaf natuurlijk niet op en had dan ook af en toe goeie kansen! Zo ook kreeg Melanie een erg grote kans in de eerste helft door net op de lat/paal te schieten. Helaas, maar we stonden nog steeds niet voor. In de rust kregen we het wel aan te horen. We moesten beter plaatsen en eerder schieten. In de tweede helft ging het de eerste 20minuten aardig goed. Marle kreeg kansen en ze werden dan ook eindelijk benut! Met 1-0 stonden we voor door doelpuntenmaker Lisanne, door goed 1-2tje met Melanie. Maar na het geluk komt meestal ongeluk en zo dus ook bij ons. Nog geen 10minuten later kwam de spits van de Zweef door de achterhoede heen en scoorde. Vloeken en tieren hielp jammer genoeg niet .. want we baalde als een stekker! De Zweef bleef storen bij ons in de achterhoede en nog geen 5 minuten na de 1-1 brak de zelfde spits weer door onze achterhoede. Door slechte verdediging kwamen we achter te staan met 1-2. Marle zag het niet meer zitten, en voor je het wist werd er afgefloten en hadden we verloren met 1-2.