MVV'69 MB - vvHellendoorn MB

Geplaatst op 29-03-2009 14:23.

Deze week begonnen we in het regenachtige Hellendoorn. Met een goeie warming-up konden we beginnen aan de wedstrijd. Marle had aftrap en gelijk zette Hellendoorn al druk op ons. Nadat Marle een beetje aan het overspelen was en door de verdediging van Hellendoorn probeerde te komen maar helaas. Hellendoorn veroverde de bal en konden zo ook kansen creeƫren. Door een fout van de laatste man van Marle kon de spits van Hellendoorn door lopen en zo ook scoren. 1-0 en Marle baalde flink. Nadat we weer hadden afgetrapt wisten we dat we er harder voor moesten knokken. Nadat we een vrije trap net buiten de zestien kregen hoopten we allen dat deze werd benut. Helaas schoot Annerieke net over wat overigens wel een hele mooie bal was! Hellendoorn mocht uittrappen en zo probeerden hun ook kans te maken om weer te scoren. Maar ter vergeefs voor hun, wij kregen de bal voor onze voeten en zo ontstonden er nog mooie 1-2tjes. De bal kwam voor het goal en daar stond Melanie .. Ja hoor, je raadt 't wel! Melanie scoorde en zo stond het 1-1. Dit was tevens ook de rust eindstand

In de rust stond er warme thee voor ons klaar. Bram en Hermi gaven ons tips voor de 2e helft. De thee was op en zo konden we beginnen aan de 2e helft.

De 2e helft had Hellendoorn aftrap en die probeerden kansen te maken. Maar helaas, Marle was sterker dan in de 1e helft. We hadden de bal en probeerde door hun verdediging te breken. Dit lukte ter vergeefs want hun achterhoede was erg sterk. Zo probeerde Hellendoorn ook door onze verdediging te komen, maar die was minder sterk dan die van hun. Door mooi te '' pingelen '' konden ze scoren. 2-1 achter en we wisten gewoon dat we sowieso moesten winnen of anders gelijkspelen. Maar we wouden serieus niet verliezen. 20minuten voor tijd kreeg Marle weer een erg mooie vrije trap. Net zoals in de 1e helft hadden we net buiten de zestien een vrije trap. Annerieke stond weer achter de bal en die schoot hem erg mooi in de linker hoek! 2-2 en we wisten dat we 't konden. We moesten het alleen nog volhouden, maar dat is makkelijker gezegt dan gedaan bij ons! Hun rechtsvoor was erg snel en dat wisten we al van te voren. We moesten alleen er voor zorgen dat onze linksachter er strak op stond. Maar Hellendoorn was nog niet klaar met hun scooractie's. 5minuten voor tijd kreeg Hellendoorn weer een kans en het kwam 3-2 te staan. We baalden vreselijk, want dit was geen voetbal meer van ons! We konden beter dan dit voetbal wat we vandaag hebben laten zien. We moesten het nog 5minuten uithouden en zo deden we dat ook. Niemand scoorde meer en de eindstand was 3-2. We baalden vreselijk want het is toch echt een derby. Maar we halen de 3punten zeker daar nog wel een keer op! Alleen hadden we 't gister al moeten doen maar ja .