Meisjes B verliezen punten

Geplaatst op 05-04-2009 22:13.

Blauw wit was deze dag onze tegenstanders. Gelukkig moesten we thuis, dus mooi om 10uur voetballen. We keken even terug naar de laatste wedstrijd tegen hun. Deze hadden we verloren met 12-0 (!!!!!) dus we moesten ons bewijzen dat we het wel beter konden dan zo'n uitslag.

De eerste 10 minuten liep gesmeerd. We konden de druk van hun bij ons achterin goed voelen en zo wouden we graag nog even de nul houden. Na goeie kansen van Blauw wit konden ze dan na 15minuten scoren. Door voetballen was de enige optie voor Marle en zo moesten we zien te scoren. Helaas lukte dit niet echt! Blauw wit was ons voor en scoorde de 0-2. Marle speelde ook niet goed samen, fouten werden gemaakt etc. en dan krijg je zulke goals ! Natuurlijk baalden we hier flink van want we wisten gewoon dat we beter konden. Het enige wat we nog konden doen is de dames uit Holten buiten spel te zetten en opzich lukte dat nog wel goed! Jammer maar helaas brak de spits van hun door onze verdediging en scoorde zo nog even de 0-3 voor rust.

In de rust stond voor ons de warme thee klaar want het was niet echt warm buiten. We kregen tips van Bram en Hermi. Nadat de 1e helft belabberd ging moesten we er de 2e helft echt voor gaan.

De 2e helft hebben we ons verstand op nul gezet en zijn we eindelijk is gaan voetballen. We zijn voor ons zelf weer op 0-0 begonnen. Nadat Marle door hun verdediging brak konden we proberen om te scoren. Maar het bleef uit eindelijk ook op proberen want de keepster had 'm. In de 2e helft gebeurde er niet echt veel byzonders tot 10minuten voor tijd. Blauw wit kreeg kansen en benutte er eentje van. 0-4 was de stand en Marle moest er gewoon 1 scoren. 5 minuten voor tijd kwam dan eindelijk de goal. De goal staat op de naam van Lisanne Tigchelhoff. 4-1 stond 't en onze goedfluitende scheids A. Kappert floot af.

Wij wensen u een fijne pasen!

Foto's:
In het fotoboek zijn foto's aanwezig van deze wedstrijd, en van de dag daarvoor dat we zijn wezen eten bij de Gulle Goedzak.