MVV"69 - Drienerlo, 1 - 0

Geplaatst op 18-04-2009 18:52.

Op de dag dat MVV ’69 op de kop af 40 jaar bestond, heeft het 1e elftal bestuur, leden en iedereen die MVV ’69 een warm hart toedraagt, een prachtig cadeau gegeven door met 1-0 te winnen van het veel hoger geplaatste Drienerlo.

Voor de rust was er geen sprake van een duidelijk krachtverschil, tussen een stug verdedigend MVV ’69 en een meer aanvallender spelend Drienerlo. Voor beide doelen ontstonden er wel kansjes, maar die werden niet benut. Gaandeweg in de 2e helft kreeg MVV ’69 meer kansen door de druk naar voren op te voeren. Dat resulteerde in de 60e minuut, na goed doorzetten van Leon Jansen of Lorkeers, in de 1 – 0 door dezelfde Leon.
Hierna golfde het spel op en neer , maar goed keeperswerk van Arjan Klein voorkwam dat Drienerlo langszij kon komen. Toen de goed leidende scheidsrechter, dhr. E. Huisman uit Westervoort, dan ook voor het einde floot van deze sportieve wedstrijd, was iedereen opgelucht dat nu de laatste plaats op de ranglijst kon worden verlaten.

Man of the match was Leon Jansen of Lorkeers.