12 uit 4

Geplaatst op 20-04-2009 19:19.

Zaterdag 18 april 2009 de dag waarop Mvv’69 haar 40 jarig jubileum zou vieren. Maar ook de B1 mocht thuis op het hoofdveld weer aantreden tegen v.v. Vroomshoopse Boys B3 deze wedstrijd stond onder leiding van een goed fluitende Albert Kleinjan.
De B1 begon met de volgende namen:
Keeper: Remco Haselhorst
Verdediging: Marinus van Lenthe(c), Mark Telman, Jarno Thijs, Mathijs van Wijk
Middenveld: Jordy Bannink, Lars Aitink, Patrick Jaspers
Aanval: Lars Jansen of Lorkeers, Sven Beumer, Wessel de Ruiter
Wissels: Peter Bakhuis
Jordy Bosch is nog steeds geblesseerd.

Mvv startte erg belabberd aan de wedstrijd, het combineren lukte zelden tot niet en logischer wijs kwam Vroomshoop wel aan voetballen toe. Mvv hielp Vroomshoop aan een doelpunt door op het middenveld na dom geknooi de bal te verliezen Vroomshoop zette goed voor en ronde af. 0-1 achter dus.

Het spel werd er iets beter op en Mvv dreef Vroomshoop naar achteren en kon zelf ook kansen creëren. Maar het was eerst de beurt aan Vroomshoop om nog een keer te scoren. Na een scrimmage voor het doel van Remco kon een speler van Vroomshoop makkelijk raak schieten.

Vroomshoop dacht de buit al binnen te hebben maar Mvv bleek over een staaltje veerkracht te bezitten en liet de moed niet zakken.
Marinus liet een prachtige solo zien en liet de keeper kansloos 1-2.
Na deze goal golfde het spel op een neer, maar met een klein overwicht voor Mvv dat toch eigenlijk de 2-2 moest gaan maken.

Dit gebeurde dan gelukkig ook Lars Jansen of Lorkeers kreeg de bal op maat aangespeeld. Maar door het harde veld stuiterde de bal erg en werd er voor een rugby goal gevreesd. Maar Lars was uiterst beheerst en schoot de bal achter de keeper van Vroomshoop.

Zo gingen we met 2-2 de rust in. Wilburt vond dat het spel bij vlagen wel goed was maar over de stand was hij niet echt te spreken. Het spel moest beter en het moest allemaal wat fanatieker. Met dit plan liepen we het veld weer op waar de blauw gele al op ons stonden te wachten.

Maar oranje was de kleur die domineerde er werd rustig en verzorgd gevoetbald. Situaties die in de 1e helft vaak in de soep liepen gingen nu goed. Dat had als gevolg dat Vroomshoop de 3-2 om de oren kreeg. Mvv voelde de punten en ging door met aanvallen.

Vroomshoop had hier geen antwoord op en kreeg dus ook al snel de 4-2 te verwerken. Maar nu ging de wekker toch weer bij Vroomshoop Mvv kreeg meer tegenstand en moest steeds vaker naar achteren om de situatie in bedwang te houden.

Maar in de slotfase ging het dan toch nog mis. Op de 16 stond een speler van Vroomshoop vrij die ongehinderd uit kon halen en ook scoren. Met een 4-3 en nog een paar minuten te spelen knepen de Marlese billen samen. Maar gelukkig na 80 minuten kon Mvv voor de 4 keerde op rij 3 punten bij schrijven.

Vroomshoop gaf de punten wel weg in Marle maarja wie jarig is trakteert op en wij trakteerden op een pak slaag en wie jarig is krijgt een cadeautje en dat waren vandaag de 3 punten.

Volgende week thuis om 11.00 tegen OZC B3.

We hopen u ook te zien.

Groetn B1