MVV'69 krijgt te weinig in Lutten

Geplaatst op 03-05-2009 20:31.

Op deze zonnige zaterdagmiddag reizen de mannen van Rein Vos SC Lutten. We zijn vandaag aardig compleet. Vanaf het beginsignaal neemt MVV69 het initiatief.
Wat leid tot een goede mogelijkheid voor Wim Stevens maar hij mist. In de 25 e minuut speelt dezelfde Wim Stevens zich zelf goed vrij en tekent 0-1 aan.
Het lijkt wel of de mannen van Rein Vos nu denken we zijn er al. SC Lutten zet meer druk en dat leid in de 29e minuut tot een overtreding van Dennis van de Boom in het strafschopgebied dus een penalty tegen 1-1.
SC Lutten komt steeds beter in de wedstrijd in de 43e minuut maken ze 2-1. Hier gaan we de rust mee in.

De 2e helft hetzelfde spelbeeld in de 59e minuut is het weer raak door verdedigingsfouten bij MVV69 3-1.
Dan lijkt het tij te keren en MVV69 neemt het initiatief weer over wat leid tot een goede mogelijkheid voor Dennis van de Boom een kopbal onderkant lat wat een zuiver doelpunt was maar dat werd niet gezien door de scheidsrechter .
In de 88e minuut krijgt MVV69 een vrije trap mee welke door Rene Winters loepzuiver in de hoek werd gedraaid 3-2. En dit is stevens de eindstand.