MVV '69 - SC. Lutten

Geplaatst op 12-09-2009 20:23.

Vanaf de aftrap was het SC Lutten dat het heft in handen nam. Dit leidde al in de 12e minuut tot de 0-1 voor SC Lutten. Een hoekschop werd door Robert Gerrits in de rechterbovenhoek geschoten. In de 24e minuut was het weer Robert Gerrits die de 0-2 liet aantekenen. Ditmaal werd een goed opgezette aanval omgezet in een doelpunt. Na deze 0-2 kwam MVV '69 wat beter in het spel. Dit resulteerde in enkele goede mogelijkheden voor MVV '69. Maar door goed keeperswerk van de Luttense doelman bleef het tot de rust bij deze 0-2 stand.
Ook na de rust had SC Lutten het betere van het spel. Al in de 47e minuut was het Herman de Lange die de 0-3 stand op het scorebord liet aantekenen. Hiermee was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. Wel kwam MVV '69 daarna wat beter in het spel maar tot het zo fel begeerde tegendoelpunt kwam het niet. Uiteindelijk was het in de 88e minuut Jeroen Flim van SC Lutten die zorgde voor de 0-4 eindstand. Al met al kunnen we zeggen dat SC Lutten deze mooie zaterdagmiddag de betere ploeg was.
Volgende week speelt MVV '69 de uitwedstrijd tegen ASV '57 uit Aadorp.

Man van de wedstrijd: Jelle Grefelman.