Eerste punten zijn binnen

Geplaatst op 14-09-2009 18:35.

Zaterdag 12 september 2009 11.00 de wedstrijd Mvv'69 B1 - Excelsior'31 B5 begint onder leiding van Gerrit Huisjes.
Aan Mvv kant miste alleen Patrick die heen logeren was.

Mvv starte met de volgende namen:
Doel: Remco Haselhorst
Verdediging: Marinus van Lenthe(c), Mark Telman, Jarno Thijs, Marc Bosch
Middenveld: Jordy Bannink, Lars Aitink, Sven Beumer
Aanval: Lars Jansen of Lorkeers, Peter Bakhuis, Wessel de Ruiter
Wissels: Mathijs van Wijk, Lennard Schonewille

De wedstrijd begon erg matig aan beide kanten. Met weinig goed voetbal wisten beide ploegen wel aardig in de buurt van de goals te komen. Maar Mvv scoorde als eerste en hoopte dat het spel nu beter zou worden.

Helaas niet want Excelsior kwam al snel langszij. Nadat Remco de bal niet meer kon keren was het voor Excelsior een koud kunstje om de bal binnen te schuiven.

Zo hobbelde het spel nog voort en gingen we de rust in met een 3-1 voorsprong. Wilburt was niet al te enthousiast over ons spel. Met wat kritiek en een paar wijzigingen gingen we de wei weer in voor de 2de helft.

In de 2de helft lieten we het in het begin goed afweten nadat wij op 5 doelpunten waren geƫindigd kon Excelsior terug komen tot 5-4. De billen werden bij een geknepen. Pacemakers raakten overbelast. Een strijd tussen Marle en Rijssen was begonnen.

Het werd een heftig potje voetbal, maar gelukkig schoot onze killer JoL de zesde treffer in het netje. Opluchting en blije gezichten bij Mvv.

De 1e 3 punten zijn binnen en we bewezen dus ook zware potten te kunnen winnen.

De wedstrijd voor de aankomende week is nog niet helemaal duidelijk. Hou de site in de gaten om de datum tijd en plaats te weten.