M.V.V. '69 1 - S.V.V. 56 1

Geplaatst op 27-09-2009 20:00.

Op deze mooie zaterdagmiddag stond de thuiswedstrijd tegen S.V.V. 56 uit Sibculo op het programma.
Vanaf de aftrap was het een gelijk opgaande wedstrijd tussen twee ploegen die allebei hun zinnen gezet hadden op de drie punten.
De betere kansen waren in de eerste helft voor S.V.V. 56 uit Sibculo. In de 33 ste minuut was het Marco Willems die uit een goed opgezette de aanval de bal in de linkerbovenhoek wist te werken. De 0-1 was een feit. De marlenaren waren echter niet van plan om hier genoegen mee te nemen. Echter de ruststand bleef 0-1. Na de thee kwamen de marlenaren sterk terug met enkele goede mogelijkheden. Maar tot een doelpunt kwam het niet. Wel was het Remco Jaspers van S.V.V. 56 die in de 63 ste minuut de 0-2 wist te scoren uit een vrije trap. Binnenkant paal 0-2. Daarna was de wedtrijd eigenlijk wel gespeeld. tot doelpunten wisten de marlenaren niet te komen. Wel werden er nog enkele gele kaarten "gescoord" door de oranje witten, maar hier heb je alleeen de rest van het seizoen last van. Volgende keer even beter nadenken. In de 87ste minuut werd er een terechte strafschop toegekend aan S.V.V. 56. Voor Marco Willems was het geen probleem om deze mogelijkheid om te zetten in de eindstand van 0-3.
Volgende week komt D.K.B. uit de Krim op bezoek. We gaan er vanuit dat dan het goede spel van M.V.V. 69 dan een keer wordt omgezet in een goed resultaat.