MVV '69 komt knap terug

Geplaatst op 03-10-2009 20:57.

Op zaterdag 03 oktober 2009 kwamen de mannen van DKB uit De Krim in Marle op bezoek. D.K.B. 1 was van plan om vandaag 3 punten mee te nemen naar De Krim.
D.K.B.1 ging voortvarend van start en al na 13 minuten was het Bas Slot die de 0-1 stand op het scorebord bracht. Dit na keurig de buitenspelsituatie van anderen te zijn ontlopen. In de 22e minuut werd het al 0-2 voor De Krim door een doelpunt van Bas Volbers. Ook ditmaal werd de buitenspel situatie netjes omzeild, een prima doelpunt. De mannen van M.V.V. '69 waren daardoor toch wel een beetje aangeslagen en het was in de 25e minuut Diederik Biemans die de score zelfs op kon voeren naar 0-3. Hier hadden de Marlenaren toch echt geen rekening gehouden. Daarna begonnen de Marlenaren toch wat meer grip op het spel te krijgen en er kwamen ook enkele kansen. Tot de rust werd er echter niet meer gescoord.
In de rust heeft trainer Bosman er op gehamerd dat er vandaag ondanks de 0-3 ruststand toch nog iets moois tot stand gebracht kon worden maar dan moesten de M.V.V.-ers er zelf ook in geloven. Na de thee werd het dan ook een geheel andere wedstrijd. M.V.V.'69 was veelvuldig in de aanval en in de 65 ste minuut wist Rene Winters de zo begeerde tegentreffer te scoren. 1-3. Hiermee wisten de M.V.V. ers dat er toch wat te halen viel deze middag. Iedereeen deed er nog een schepje bovenop en in in 70 ste minuut was het Ronald Sasbrink die de aansluit treffer wist te scoren. Netjes afgewerkt in de verre hoek. 2-3. D.K.B. zag zich genoodzaakt om deze stand te verdedigen en aanvallende perikelen van D.K.B. bleven dan ook tot een minimum beperkt. Maar de Marlenaren waren niet van plan om hier genoegen mee te nemen. Het ingezette aanvalsoffensief van M.V.V. '69 werd in de 85 ste minuut beloond door wederom een keurig doelpunt van Ronald Sasbrink. 3-3. Toch waren de Marlenaren niet van plan om het hier bij te laten. Echter tot een geldig doelpunt kwam het niet meer. Wel wist Dennis van de Boom in de laatste minuut via de binnenkant van de paal de bal noch in het doel te werken. Jammer dat de scheidsrechter al had gefloten voor een overtreding. Dit doelpunt ging dus niet door.
De eindstand bleef 3-3. Zo kon M.V.V.'69 na een 0-3 ruststand toch met opgeheven hoofd het veld verlaten.
Scheidsrechter was deze middag de heer Biemans uit Almelo. Hij floot een prima partij.
Man van de wedstrijd: Ronald Sasbrink
Gele kaarten: M.V.V.'69 2 keer D.K.B. 3 keer
Rode kaarten: D.K.B. 1 keer. ( in de laatste minuut ).