MVV pakt punt bij Bruchterveld

Geplaatst op 11-10-2009 11:39.

Zaterdag 10-10-2009 stond de wedstrijd Bruchterveld 1 - M.V.V.'69 1 op het programma.

Na de goede prestatie van vorige week was M.V.V.'69 niet van plan om zich in Bruchterveld de kaas van het brood te laten eten. Vanaf de aftrap toonde M.V.V.'69 dan ook geen enkel respect van de hogere notering op de standenlijst van Bruchterveld. Met goed voetbal werd het Bruchterveld behoorlijk lastig gemaakt, echter tot goede kansen kwam het nog even niet. In de 41 ste minuut was het echter toch Bruchterveld die de 1-0 op het scorebord wist te zetten. Een goed opgezette aanval in de 41 ste minuut werd netjes terug gelegd richting 16 meter en werd genadeloos ingeschoten door Hans Withaar. 1 - 0. Desondanks was M.V.V.'69 de betere ploeg in de eerste helft.
In de rust werden de puntjes nog even op de i gezet door onze trainer Jan Bosman.

Daarna een tweede helft waarin bijde ploegen weinig voor elkaar onder deden. Wel was het M.V.V.'69 die wat meer kansen wist te creƫren maar tot echt goede scoringskansen leidde dit niet.
Toch kwam de 1 - 1 op het scorebord. Ronald Sasbrink wist in de 66 ste minuut op de rand van de 16 meter de bal aan te nemen en keurig weg te draaien van zijn tegenstander. De afronding in de verre hoek was prima. Dus 1 - 1. Daarna dacht Marle dat er nog meer in het vat zat deze middag. Er werd nog even flink druk gezet op de defensie van Bruchterveld. Scoren zat er echter niet meer in. In de laatste vijf minuten was Bruchterveld niet van plan om met de remise genoegen te nemen en drong nog even sterk aan. Maar ook Bruchterveld wist in deze laatste minuten niet meer te scoren. Eindstand 1 - 1.

Scheidsrechter deze middag was dhr H. Voogdgeerd uit Haaksbergen. Hij floot een prima partij.
Gele kaarten: Bruchterveld 1 en M.V.V.'69 1
Man van de wedstijd: Keeper Arjan Klein.