Meisjes B winnen van Mariaprochie.

Geplaatst op 12-10-2009 13:56.

Deze week stond MVV’69 – MVV’29 op het spel.
Marle had een thuiswedstrijd tegen de nr 2. Het werd een zware pot en daar hadden we ook opgerekend. Na een goeie warming up gingen we met frisse moed de wedstrijd beginnen. Gelijk zette MVV’29 druk op ons en we wisten dus al dat we hard moesten voetballen. Door een beetje slecht werk achterin kon er gescoord worden in de 16e minuut voor MVV’29. Balen natuurlijk maar we moesten onze koppies omhoog houden! Helaas werden onze kansen niet zo benut als wat we wouden. We wouden graag de gelijkmaker maar dat zat er nog niet in. Nadat de dame van de 1e treffer weer door brak stond er in één keer al 0-2 op het score bord.

Trainer en leider(s) waren best tevreden over ons. We knokten ervoor en lieten zien dat we echt de 3punten wouden hebben! In de kleedkamer werd de tactiek besproken en zo konden we de tweede helft weer met volle moed erin!

De tweede helft was duidelijk minder aan MVV’29 kant. Marle knokte er harder voor en zo stond er al snel 1-2 op het score bord. De doelpuntenmaakster was Annerieke van Lenthe. De dames uit het Mariaprochie wist niet wat hun overkwam. Grote vreugde natuurlijk aan Marle kant. Maar het was nog lang geen tijd en Marle moest er nog tegenaan. Maar kort daarna kwam ook al de 2-2 door Annina Lohuis. Mvv’29 baalde verschrikkelijk en we wisten niet wat ons overkwam. Marle verdedigde goed en brak af en toe nog sterk door de verdediging van Mvv’29. Door een fout van de verdediging kwam de bal toch echt in ’t doel van de dames uit Mariaprochie. 3-2 voor Marle door een eigen doelpunt. De laatste 3 minuten leek wel een half uur te zijn. We moesten en zouden de 3 punten in onze zak steken. En ja hoor, Jan floot af en de 3 punten waren voor ons. Volgende weer een harde wedstrijd tegen PH MB1.