MVV '69 - SC Lemele

Geplaatst op 17-10-2009 21:02.

Deze middag stond er een wedstrijd in de onderste regionen op het programma. MVV '69 - Sc. Lemele. Beide ploegen was er dan ook veel aangelegen om dit tot een goed einde te brengen.
Beide ploegen begonnen met een matige start. Kansen kwamen er dan ook aan beide zijden. In de 11de minuut was het Sc Lemele die de 0-1 wist te scoren door een doelpunt van Woudsma.

Dit was ook de ruststand. Na de rust was MVV '69 van plan om deze stand om te buigen in zijn voordeel en zocht dan ook de aanval. De druk richting het doel van Sc Lemele werd opgevoerd en zo als het dan zo vaak gaat valt het doelpunt aan de andere kant. In de 60ste minuut was het Warmelink die uit een vrije trap de 0-2 op het scorebord bracht. Hiermee was de wedstrijd eigenlijk wel gelopen. Verder dan een bal tegen de lat wist MVV '69 niet te komen. In de slotfase werd er door Sc Lemele in de 87ste minuut nog gescoord door Woudsma 0 - 3. Hiermee was de eindstand bereikt en weten beide ploegen wat hun plek is in deze competitie. Voor M.V.V.'69 is er nog veel werk aan de winkel om de huidige stand op de standenlijst nog een leuke wending te geven. Volgende week even geen wedstrijd.

Scheidsrechter deze middag was hr. Van de Velde uit Vroomshoop, hij floot een prima partij.
Gele kaarten: 2 x voor Sc Lemele.
Man of the match? : Ik heb hem deze middag niet gezien.