Dames VV Hellendoorn te sterk voor dames MVV'69

Geplaatst op 21-10-2009 22:50.

Woensdagavond 21 oktober kwam VV Hellendoorn in Marle op bezoek, deze wedstrijd is verzet i.v.m. te weinig speelsters bij beide teams, afgelopen zaterdag.

Al na 10 minuten spelen opende VV Hellendoorn de score met 1-0. MVV'69 had een sterk spelend team tegenover zich staan en moest proberen de score niet verder te laten uitlopen. In de 16e minuut weer een mooie kans voor VV Hellendoorn, deze bereikte het doel niet door goed keeperswerk van Miranda Baan. MVV'69 hield redelijk stand, creeƫrden zelf ook een paar mooie kansen maar deze bleven helaas onbenut. In de 24e minuut kwam Hellendoorn er weer gevaarlijk uit, maar door weer een goede redding van Miranda Baan wisten ze niet te scoren. Over en weer werden nog wat goede kansen gecreeƫrd, in de 42e minuut wist Anita Veurink net de bal van de achterlijn te halen en een mooie voorzet op Gerlinde Kleinjan te geven, helaas schoot zij deze tegen de paal. Gelijk kwam VV Hellendoorn terug en wist wel te scoren vlak voor rust in de 43e minuut, 2-0.

Na de thee eigenlijk het zelfde spelbeeld. VV Hellendoorn was wel het beter spelende team en had de overhand in deze wedstrijd. MVV'69 kwam een paar keer goed weg, toch kwamen ze er nog een paar keer gevaarlijk uit, Gerlinde Kleinjan had in de 55 minuut nog een mooie kans, maar schoot deze helaas net naast. Anita Veurink probeerde nog een paar keer van afstand te schieten. In de 70e minuut was het dan VV Hellendoorn die de stempel op de wedstrijd drukte en de 3-0 wist te scoren. Hiermee was de wedstrijd zo goed als gespeeld. MVV'69 probeerde nog wel wat, met een mooie combinatie tussen Lisa en Annerieke, die toch wel heel dicht bij het doel van Hellendoorn wisten te komen, maar de afwerking ontbrak. Even later Annerieke alleen voor het doel, helaas onderschepte de keepster de bal.
In de 86e minuut maakte Hellendoorn het af en zette de stand op 4-0.

Beste speelster: Lisa Mondeel