Sterk spelende dames verliezen van koploper DETO

Geplaatst op 08-11-2009 13:42.

Zaterdag 7 november werd de wedstrijd tegen koploper DETO gespeeld.
Het leek een zware wedstrijd te worden voor de dames van MVV'69 en niets was minder waar, maar MVV'69 begon sterk aan de wedstrijd, probeerden goed te combineren en was ook verdedigend sterk.
In de 3e minuut een goede kans voor DETO maar dit werd belemmerd door knap keeperswerk van Miranda Baan. Een paar minuten later in de 9e minuut was het dan toch raak voor de kant van DETO, 1-0. Kort daarna een hele mooie kans voor Gea Haller, goed terug gelegd door Gerdien Kosters, deze ging net langs doel. In de 22e minuut een strak schot van Anita Veurink, die helaas net over het doel ging. 2 minuten later kwam DETO er weer gevaarlijk uit, maar door een goede redding van Miranda Baan wisten ze niet te scoren. In de 25e minuut een misverstand in de achterhoede van MVV'69, waardoor DETO kon scoren, 2-0. In de 30e minuut weer een doelpunt voor de kant van DETO, nog aangeraakt door Marieke Langbroek, maar ging helaas via haar in het doel, 3-0. Dit was tevens de ruststand.

Na de thee een nog sterker spelend MVV'69, helaas ontbrak het alleen nog aan de afwerking.
Na 5 minuten spelen weer een goede redding van Miranda Baan. In de 55e minuut wisten ze dan toch de keepster van MVV'69 te passeren en scoorde DETO de 4-0. In de 60e minuut een mooie bal van Anja Kamphuis gegeven op Gerlinde Kleinjan die alleen voor de keepster kwam, helaas hield de keepster het schot tegen maar door de rebound kreeg ze een 2e kans en legde de bal voor op Gea Haller die wel wist te scoren 4-1.
In de 70 minuut weer een goede kans voor DETO die de 5-1 maakte. In de 79e minuut weer een prachtige kans voor Gerlinde Kleinjan door een mooie bal meegegeven door Dionne Tighellhof, Gerlinde Kleinjan kwam weer alleen voor de keepster maar faalde helaas in de afwerking, en schoot deze tegen de paal. In de 87e en 89e minuut hetzelfde spelbeeld, 2 mooie kansen voor Gerlinde Kleinjan, beide mooi meegegeven door Marina Baan, 2 keer net langs het doel. De stand bleef 5-1.

Beste speelster: Dionne Tighellhof