Sportlust mb - MVV '69 mb

Geplaatst op 08-11-2009 21:41.

Zaterdag 7 november 2009 moesten de meisjes uit voetballen tegen Sportlust Vroomshoop. Hermi ging deze wedstrijd niet mee. Bram had dus deze dag de leiding in handen en zo konden we nog net op tijd aankomen in Vroomshoop. Na flink zoeken konden we ook uiteindelijk de kleedkamers vinden. Nadat we ons snel hadden omgekleed en de warming up hadden gedaan zijn we begonnen aan de wedstrijd. Marle zette gelijk druk op de bal en kreeg al snel kansen. Helaas lukte het ons niet om te scoren aangezien wij steeds de keepster raakte. Na enige tijd scoorde Annina dan eindelijk de 0-1. We hadden al zat kansen gehad maar het lukte ons uiteindelijk. Kort daarna kwam dan ook de 0-2 voor Marle. Annina was de doelpuntenmaakster. Sportlust liet dit niet op hun kop zitten en werd ook steeds feller. Nadat hun spits door brak door onze verdediging konden hun de 1-2 maken. Marle zakte in en toen kon ook snel de 2-2 gemaakt worden. We wisten dat dit niet zo door kon gaan. In de rust wees Bram ons er ook op dat we gewoon hard moesten voetballen. We moesten dus daarom ook goed ons lichaam erin zetten. De 2e helft begon en Marle zette gelijk druk op de bal. Doordat we goed aan het combineren waren konden er ook kansen worden gemaakt. Kort daarna kwam dan ook de 3-2 wederom weer van Annina. Sportlust zakte aardig terug maar af en toe probeerde ze toch langs ons heen te komen. Dit mislukte helemaal toen hun spits uitviel met een enkelblessure. Marle werd er niet echt warm of koud van en voetbalde gewoon door. Na een mooi 1-2tje kwam dan ook de 2-4 wederom weer van Annina. Het geluk kon Annina dus niet afgenomen worden deze dag. Helaas moesten we ook een doelpunt afkeuren wegens buitenspel.. Vlaggers ook altijd, ie kunt niet met en nie zonder ze! Maar ja, je moet wat. Het spel ging daarom nog wel verder en wederom kwamen daar weer de kansen aan MVV kant . Annerieke kreeg de bal voor haar linker voet en ze scoorde. 2-5 oleeeee! Sportlust baalde dat het al zoveel stond en het was nog geen eens tijd. Daarom probeerde wij ook verder te voetballen zodat wij een hoog doelsaldo hebben. Kort daarna kwam dan ook de 2-6 door doelpuntenmaakster Lisa. 5 Minuten later werd de wedstrijd ook afgefloten en konden we weer met de 3 punten naar het o zo mooie Marle.