MVV’69 ging na Slagharen om tegen JCLE te gaan voetballen.
In de warming-up was er nog even tijd om op de goal te schieten.
Koning van het latje trappen schoot 6 x op de lat…..
Onze debutanten waren Jeroen en Joeri bedankt hier voor jongens.
We gingen erg slap de 1e helft te gemoed. En we stonden ook al snel achter door niet echt strak verdedigings werk. Marinus was er niet. Want anders is er altijd het koppel Van Lenthe en Telman. Dit was dan ook te merken want het aansluiten van de verdediging bleef uit.
Dit was meerdere malen gezegd. We konden later als nog een doelpunten maken en het stond voor de rust 2-2.

Na een paar minuten wachten kwam dan onze thee.
Het bleef stil in de kleedkamer omdat Wilburt er niet was die deed mee bij het 1e. We gingen het veld weer op met een opgeheven hoofd.
Het spel was een stuk beter dan de 1e helft. Maar de aansluiting van de verdedigers was er niet. JCLE kon zo vanaf de buitenkant op de goal aan lopen en scoren in de lange hoek van Remco. Het was 3-2 Marle trapte gauw weer af en een paar minuten later was het weer 3-3.
Daarna kon JCLE nog weer twee keer scoren door onoplettendheid van het middenveld en verdediging. Marle kreeg een vrijetrap op zo’n afstand van 30 a 35 meter die werd binnen getrapt door Telman. Evert ten Napel zal hier op als commentaar hebben gegeven.
Hij raakt ballen zo mooi, met zoveel effect, met zoveel gevoel, als een driebander, als Raymond Ceulemans in zijn beste jaren.
Nadat doelpunt was er hier en daar nog wat brandjes te blussen door de scheidsrechter en Eric. De scheidsrechter van deze middag floot niet prettig.