Marle thuis onderuit tegen Sp. Rijssen

Geplaatst op 22-11-2009 11:43.

Deze middag werd de thuiswedstrijd tegen Sp. Rijssen gespeeld. In het eerste half uur werd er leuk gevoetbald door beide partijen. Echt grote kansen waren er aan beide kanten niet. Alleen wat pogingen van buiten de zestien meter. Maar na ruim een half uur was het Harbers van Sp. Rijssen die de Rijssenaren op een 0-1 voorsprong bracht. Dit werd ook de stand bij de rust.

Na de rust ging MVV '69 de aanval wat meer opzoeken. Er werden ook wat kansen gecreƫerd maar tot de gelijkmaker kwam het niet. Verder in de tweede helft kreeg Sp. Rijssen toch weer wat meer grip op de wedstrijd. En in de 75 ste minuut wist Yilmaz van Sp. Rijssen de 0-2 te maken onder in de verre hoek. In de 80ste minuut werd het ook nog 0-3 voor Sp. Rijssen. Ditmaal door een doelpunt van Aalderink. Met nog vijf minuten op de klok kwam MVV '69 noch terug tot 1-3 door een doelpunt van Grefelman. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en konden we Sp. Rijssen feliciteren met de behaalde punten.
De eerstvolgende wedstrijd is op 5 december de thuiswedstrijd tegen Hardenberg '85 1.

Man of the match: Arjan Klein
Deze wedstrijd geen gele of rode kaarten.