Gelijkspel dames MVV'69-DES

Geplaatst op 23-11-2009 16:13.

Zaterdag 21 november mochten de dames van MVV’69 naar Nijverdal om tegen DES te voetballen.
MVV’69 begon sterk en aanvallend aan de wedstrijd, na 5 minuten spelen was het al raak, Gerlinde Kleinjan wist de bal mooi op Gea Haller te spelen, waaruit zij kon scoren, 1-0. Kort daarna kwam DES er gevaarlijk uit en kreeg kans om te schieten, maar door goed keeperswerk van Miranda Baan wist het schot het doel niet te bereiken.
MVV’69 combineerde goed en creeërde mooie kansen! Het ontbrak hem af en toe nog wel aan de goede afwerking, maar er werd hard gewerkt!
DES wist de stand nog wel gelijk te trekken, na een half uur zette ze de stand op 1-1. Hierna begon DES ook gevaarlijker te voetballen en creeërden veel kansen, maar met Miranda Baan in het doel werd de score belemmerd.
Even later weer een goed combinatiespel tussen Gerlinde Kleinjan en Gea Haller die hieruit weer kon scoren, en ook het 2e doelpunt op haar naam zette, 2-1.
Het was een spannende gelijkopgaande wedstrijd met aan weerskanten veel goede mogelijkheden, helaas zat de scheids er nog wel eens goed naast, maar dit was aan beide kanten het geval.
Er waren nog veel kansen die helaas onbenut bleven, Mirjam Stokman kreeg de bal nog een keer mooi voor maar raakte hem niet goed. Anita Veurink schoot een keer van afstand, deze ging net over.
Met de 2-1 voorsprong gingen de dames van MVV’69 de rust in. Het was na de thee zaak om dit vast te houden en de score verder uit te laten uitlopen. Maar het was DES die nu meer aan het voetballen kwam en de score weer gelijk trok, 2-2. Over en weer waren er nog veel mooie kansen, maar door slordig afwerken en goed keeperswerk bleef het bij een gelijkspel.
Een terechte uitslag in deze spannende wedstrijd!

Beste Speelster: Miranda Baan