M.V.V. '69 - Hardenberg '85

Geplaatst op 06-12-2009 10:55.

Na twee nederlagen op rij van koploper Hardenberg '85 waren zij niet van plan om vandaag nog weer punten te laten liggen. Hardenberg '85 ging goed van start en M.V.V. '69 deed goed zijn best om de nul vast te houden. Dit lukte in het begin aardig maar toch was het Hardenberg '85 die in de 20ste minuut door Zandbergen de 0-1 maakte. In de 31ste minuut maakte Koelman van Hardenberg '85 er 0-2 van met een prima doelpunt in de rechterbovenhoek. M.V.V. '69 ging wel op zoek naar een doelpunt maar verder dan een bal op de paal kwam het niet. De ruststand bleef 0-2.

Na de rust ging M.V.V.'69 wat strakker tegen de tegenstander spelen en dit leidde er toe dat Hardenberg '85 niet meer zijn eigen spelletje kon spelen zoals ze dit graag gewild hadden. In de 70 ste minuut was er een speler van Hardenberg '85 die binnen de zestien van M.V.V.'69 wel erg makkelijk naar de grond ging. Toch zag de scheidsrechter hier een overtreding in en ging de bal op de stip. Voor Koelman was het toen een koud kunstje om de 0-3 voor Hardenberg '85 te scoren. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en werd er niet meer gescoord. Al met al was Hardenberg '85 vanmiddag de betere ploeg en kon de punten mee nemen naar Hardenberg.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Sp. Lutten op het programma.

Man of the match: Arjan Klein
Gele of rode kaarten waren er deze middag niet.