De Lutten - MVV '69

Geplaatst op 13-12-2009 10:24.

Vanaf de aftrap een leuke wedstrijd in Lutten. Sp. Lutten was niet van plan om vandaag een misstap te maken tegen de Marlenaren. Toch was de eerste goede mogelijkheid voor M.V.V. 69. Maar helaas geen doelpunt. Het vervolg van de eerste helft waren er over en weer kleine mogelijkheden maar dit leidde niet tot doelpunten. De ruststand was 0-0.

Na de rust zou Sp Lutten dan toch moeten komen om de hoge positie in de competitie te kunnen behouden. Dit gebeurde dan ook. In de 52 ste minuut was het Danny Kuiper die de 1-0 scoorde voor Sp Lutten uit een vrije trap net buiten de zestien meter. De Marlenaren waren niet van plan hier genoegen mee te nemen en gingen wat meer naar voren spelen. Hieruit kwamen wel enkele kleine kansen maar tot een doelpunt kwam het niet. Naarmate de tijd verstreek ging Marle nog meer de aanval zoeken. maar hierdoor wordt de verdediging dan wat minder. Dit gaf een paar goede mogelijkheden voor Sp Lutten om de score verder uit te breiden maar ook Sp Lutten wist niet te scoren. Dit dank zij de goed keepende Arjan Klein bij de M.V.V-ers.

Uiteindelijk was het dan toch Camiel Slot van Sp. Lutten die in de 93-ste minuut de 2-0 voor Sp Lutten wist te scoren. Hiermee was de eindstand bereikt en blijft Sp Lutten meedoen voor het kampioenschap. Al met al werd er een prima wedstrijd gespeeld door M.V.V. 69 maar wederom konden er geen punten worden toegevoegd aan het totaal. Toch denk ik dat het zo is dat wanneer M.V.V. 69 na de winterstop het goede spel van vanmiddag weet vast te houden er ook nog mooie tijden komen waarin er wel punten worden behaald.

Op 20 februari 2010 staat de wedstrijd M.V.V.69 - A.S.V. op het programma.
Man of the match: Chiel Jansen of Lorkeers
Kaarten M.V.V. 69: geen.