B1 klaar voor het voorjaar

Geplaatst op 14-02-2010 18:55.

Omdat alles wat de laatste weken ook maar een beetje op voetbal lijkt wordt afgelast, met als gevolg geen verslagen en bar weinig nieuws op de site te lezen. Dan maar een verslag over de voorbereiding van de B1 op de nieuwe competitie. Zoals u weet zijn we in het najaar kampioen geworden met als logisch gevolg een stapje hoger op. Dat hogere stapje heet de 3de klasse en deze klasse is automatisch gelinkt aan sterkere tegenstanders. Om er zomaar wat te noemen: Asv B1, Dvo'71 B1, Sc. Rijssen B1, Reutum B1 en nog veel meer. Onze vrienden uit de vorige competitie Excelsior'31 B5 zitten ook weer bij ons ingedeeld. Dus over 2 weken gaan we naar die fijne stad Rijssen.

Maarja goed dat over de nieuwe indeling u wilt natuurlijk weten hoe de mannen van Wilburt Laarman er voor staan. Nouw vrij goed het goeie combineren van het afgelopen half jaar is op de trainingen vrijwel direct weer opgepakt. Met als logisch gevolg een 12-0 overwinning op Marienheem B2. Deze oefenwedstrijd werd enkele weken geleden gespeeld.

Maar een groot nadeel is koning winter. Deze bedekt helaas de regionale speelvelden met een hoop natte rotzooi die we nu wel een keer gezien hebben. Maarja wat doe je er aan.
Door de bovengenoemde omstandigheden zijn we al een paar keer uitgeweken naar de kantine om bij het behaagelijke haardvuur naar Wilburt te luisteren.

Nouw hopelijk bent u weer een beetje op de hoogte van de B1. Als straks de velden weer goed zijn hopen wij u langs de lijn te zien.

Good Goan

B1 Mvv'69