MVV '69 verliest laatste competitiewedstrijd van Rijssen

Geplaatst op 09-05-2010 18:10.

Deze middag de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Na de twee overwinningen van de laatste weken wilde M.V.V. 69 deze wedstrijd ook graag omzetten in winst.
In de eerste helft deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Voor beide ploegen waren er wat kansen. Hiermee wist Sp. Rijssen wat beter om te gaan dan de Marlenaren. In de 29-ste minuut werd het 1-0 voor Sp Rijssen. Dit was ook de ruststand.
Na de pauze wilde M.V.V. 69 de opgelopen achterstand graag rechtzetten door een extra krachtsinspanning te leveren. Er kwam wel wat meer druk op het doel van Sp Rijssen, maar tot een doelpunt kwamen de Marlenaren niet. Gaande weg de tweede helft kreeg Sp. Rijssen weer wat meer grip op de wedstrijd.In de 59-ste minuut werd de 2-0 gemaakt door een "gelukkig" balletje die binnenkant paal toch in het doel ging. Hierna ging Sp. Rijssen wat vrijer voelballen en dit leidde in de 76-ste minuut tot de 3-0 voor Sp. Rijssen. Dit keer een prima schot in de linker bovenhoek. Doelman kansloos. In de slotfase werd het ook nog 4-0 voor Sp Rijssen en was de wedstrijd gespeeld.

Al met al een sportieve wedstrijd waarin beide ploegen netjes met elkaar omgingen zoals het hoort en geen kaarten opliepen.

Man of the match: Lars Aitink
Gele kaarten: Geen.