Scorebord niet toereikend genoeg

Geplaatst op 25-09-2010 13:36.

Op een zonnige doch frisse zaterdagmorgen moest het elftal aantreden tegen HHC B5. De wedstrijd begon enigszins wat rommelig maar wel was duidelijk dat MVV '69 de overhand had. Her en der wat qua positie omgewisseld bleek wel aan te slaan. Onze linksbuiten Marc rushte meerdere malen langs de defensie heen en er ontstonden enorme kansen. Het eerste doelpunt werd afgekeurd, maar na een kwartier à 20 minuten voetballen werd er dan toch eindelijk doorheen geprikt. De eerste helft was het al 6 tegen 0, waaronder weer een prachtig hard ingeschoten vrije trap van Jordy.
Op verzoek van de scheidsrechter was het scorebord aangezet, dit leverde later nog problemen op.

De tweede helft was min of meer wel futloos te noemen van de tegenpartij. Weinig tegenkracht zorgde voor eenrichtingsverkeer en helaas niet zoveel doelpunten als kansen. De score werd door diverse spelers uitgebreid naar 9-0... Een kritiek punt! De geruchten deden de ronde dat het bord wel met getallen >= 10 overweg kon (lees: 3e elftal).

TIEN TIEN TIEN werd er al geroepen vanaf de lijn. Dit gebeurde dan ook, alleen het scorebord was hier toch niet op berekend.

De wedstrijd werd eenvoudig uitgespeeld door de bal het werk te laten doen. Volgende week naar Lemelerveld.