Quick '20 maatje te groot voor Marle

Geplaatst op 18-09-2011 18:39.

In de beginfase gingen beide ploegen wat voorzichtig te werk. Er kwamen kleine kansjes aan beide kanten. En zo maar opeens kon in de 7de minuut een speler van Quick '20 door het midden van de Marle defensie lopen en de 1-0 aan laten tekenen. Daarna een zich fel verzettend M.V.V. 69 die probeerde om de achterstand goed te maken. Dit lukte echter niet. Wel was het Quick 20 die in de 20 ste minuut uit een buitenspel situatie de 2-0 binnen tikte. De scheidsrechter was dit allemaal ontgaan en ook niet bereid om het advies van de grensrechter over te nemen. Daar maakt zo'n man dan net even het verschil. Jammer, maar we moesten verder. Bij rust stond de 2-0 stand nog steeds op het score bord.
Na rust was het Quick 20 die van zich deed spreken en het de Marlenaren behoorlijk moeilijk maakte. Vanaf dat moment was Quick 20 duidelijk de betere ploeg en moest M.V.V.69 zich beperken tot het tegenhouden van de aanvalsdrift van Quick 20. Dit leidde tot twee strafschoopen en nog vier prima doelpunten voor Quick 20. De eindstand was dan ook 8-0. uiteindelijk bleek Quick 20 net een maatje te groot voor de Marlenaren.