Dames winnen weer

Geplaatst op 29-09-2011 21:36.

Woensdag 29 september stond er om half 8 een vriendschappelijke wedstrijd gepland tegen Mariënheem. Dit team speelt normaal op zondag, ook in de 5e klasse. Het team zag er goed getraind uit dus we kregen van de trainer mee om er strak op te zitten, dit deden we dan ook. Mvv had veel bal bezit! Maar Marienheem brak ook een paar door, maar door goeie terug komst en goed team spel van Mvv wisten we de ballen weer terug te winnen. We begonnen lekker te tikken en de tegenstanders hadden dit ook door en probeerden ook strak op ons te gaan voetballen. Rond de 30e minuut ving Lisanne Tigchelhoff de bal op en dribbelde naar voren, iedereen liep met de man mee waardoor Lisanne in 1 streep richting goal kon en een paar vrouw moest uitspelen en kon schieten… GOAL! 1-0.
Dit was tevens de rust stand.
De 2e helft begonnen we dus weer met goeie moed. En na een aantal minuten kreeg Annemarie Dubbink de bal perfect op haar schoen! 2-0. een mooi goal vanaf zo’n 20 meter.
Marienheem kwam ook een paar keer er door en had soms nog een schot op goal, maar door goed keepers werk van Miranda Baan wisten deze niet te scoren. Het was weer de beurt aan Mvv, De 3-0 werd ingeschoten door Anja Kamphuis (Anja stond spits!!) .. Het laatste kwartiertje zakten we een beetje in, waardoor dus ook de 3-1 werd gescoord. Maar Toch bleef Mvv netjes tikken, dit deden we de hele wedstrijd al en er werd goed gecoacht door iedereen zodat de rust in het spel bleef. In de laatste paar minuten wist Lisanne Tigchelhoff nog vanaf achteren naar voren te dribbelen en iedereen uit te spelen en netjes af te werken. 4-1, en dit was ook de eind stand.