Juliana '32 verstevigt koppositie competitie bij MVV '69

Geplaatst op 10-10-2011 21:59.

In de eerste helft was het Juliana 32 die de lakens uitdeelde en gestadig zijn voorsprong opbouwde. In de negende minuut werd de 0 - 1 gescoord uit een netjes uitgevoerde aanval. Alleen van de 35ste tot de 40 ste minuut was het M.V.V. 69 die van zich deed spreken. Er kwamen in deze periode drie prima mogelijkheden op een doelpunt voor M.V.V. 69, maar gescoord werd er niet. Daarna kon julliana weer doorgaan met het verder uitbouwen van de voorsprong. Bij rust was een stand bereikt van 0 - 5.
Na de rust een beter en attenter M.V.V. 69 die Juliana '32 wat meer naar achteren wist te dringen. Dit leidde er toe dat in de 61 ste minuut de tegengoal voor M.V.V. 69 er toch kwam. Niemand minder dan good old Wim Jaspers bracht de stand op 1-5. Uiteindelijk wist ook Juliana '32 nog twee keer te scoren en zo werd de eindstand voor deze wedstrijd 1 - 7. Juliana '32 was deze middag de betere ploeg en heeft deze wedstrijd dan ook met ruime cijfers weten te winnen.