PW 1 - MVV '69 1

Geplaatst op 18-10-2011 21:45.

Vanaf het begin wilde P.W. gelijk een voorsprong nemen om dit dan verder uit te kunnen bouwen. De opzet lukte aardig, want al na acht minuten werd de 1-0 prachtig binnen geschoten in de verre bovenhoek.  Vijf minuten later kreeg een verdediger van M.V.V.'69 de bal wat ongelukkig tegen zijn arm binnen de zestien. De bal ging op de stip. Blijkbaar was deze strafschop wat erg makkelijk gegeven, want de speler van P.W. wist dit buitenkansje niet te verzilveren. gerechtigheid dus. Daarna waren de Marlenaren wakker geschud en maakten het de mannen van P.W. behoorlijk lastig. De ruststand bleef 1 - 0. Na rust een aanvallend M.V.V.'69 die het P.W. behoorlijk moeilijk maakte. De tegentreffer leek een kwestie van tijd, maar het duurde tot de zeventigste minuut voordat M.V.V.'69 de 1 -1 liet aantekenen. Dit gebeurde uit een strafschop, een doorgebroken speler van M.V.V.'69 werd onderuit gehaald en Bakhuis liet de 1 - 1 noteren. Het leek er op dat M.V.V.'69 eindelijk zijn eerste competitiepunt kon laten bijschrijven. Echter vijf minuten na de gelijkmaker ging de bal weer op de stip. ditmaal in het voordeel van P.W. een speler van P.W. werd binnen de zestien even bij zijn schouder teruggetrokken. Dit buitenkansje werd door P.W. wel omgezet in een doelpunt. 2 - 1. Daarna kwam M.V.V.'69 nog wel sterk opzetten, maar gescoord werd er niet meer. Wederom stond M.V.V.'69 zonder punten. Dit maal hadden de marlenaren toch zeker een punt verdiend, maar ja de doelpunten tellen nou eenmaal.