Sportlust Glanerbrug - Erik Lammerink: 4-5. Marle al 3 wedstrijden op rij ongeslagen

Geplaatst op 06-11-2011 20:11.

Vanaf het begin was Sportlust Glanerbrug de betere ploeg. Zij waren ook diverse keren dicht bij een doelpunt, maar de lat en de paal verhinderden diverse keren de openingstreffer. Dan in de 22 ste minuut is het toch raak en word het 1 - 0. In de 28 ste minuut is het al weer raak en is het 2 - 0. Dan in de 34 ste minuut ook al de 3 -0 voor Sportlust Glanerbrug. Het lijkt een gemakkelijke middag te worden voor Sportlust Glanerbrug met een grote uitslag. Maar dan in de 39ste minuut is het toch M.V.V.'69 die wat terug doet en via een mooie kopbal van Erik Lammerink de 3 - 1 tot stand brengt. Daarna lijken de Marlenaren er opeens weer in te geloven en wordt er opeens goed met Sportlust Glanerbrug mee gevoetbald. De ruststand blijft 3 - 1.

Na de rust een geheel ander M.V.V.'69. Er wordt direct goed gestoord en Sportlust Glanerbrug wordt het voelballen onmogelijk gemaakt. Na 55 minuten is er opeens een  kansje voor op nieuw Erik Lammerink. Deze weet hier wel raad mee en de Marlenaren komen terug tot 3 - 2. Opeens gaat M.V.V.'69 veel nadrukkelijker in de aanval, maar dit leidt niet tot de 3 - 3. Wel scoort Sportlust Glanerbrug de 4 - 2 en de wedstrijd lijkt gespeeld. Echter de Marlenaren blijven er in geloven en in de 74 ste minuut maakt opnieuw Erik Lammerink er 4 - 3 van. Opeens is alles weer mogelijk. De Marlenaren doen er nog een schepje bovenop want de gelijkmaker lijkt toch mogelijk. Dan in de 85 ste minuut is het weer Erik Lammerink die het vizier goed heeft staan. Hij scoort de gelijkmaker 4 - 4.

Na nog een paar aanvallen van Sportlust Glanerbrug vraagt Trainer Bosman van M.V.V.'69 zich vertwijfeld af of de negentig minuten er nog niet opzitten. Een gelijkspel zou toch mooi zijn. Maar de scheidsrechter denkt hier anders over en laat noch een paar minuten doorspelen. Dan in de 92 ste minuut nog één keer de bal naar voren op Erik Lammerink. het lijkt buitenspel, maar Erik mag door en komt vrij voor de keeper. Ook dit buitenkansje is aan Erik Lammerink wel toevertrouwd  Hij legt de bal heel netjes in de rechter bovenhoek en de 4 - 5 voor M.V.V.'69 is een feit. Daarna is de wedstrijd afgelopen en gaat M.V.V.'69 toch met de volle winst naar Marle terug.

Eindstand: Sportlust Glanerbrug - Erik Lammerink 4 - 5.