Zuid Eschmarke - MVV '69

Geplaatst op 13-11-2011 19:09.

Deze middag de uitwedstrijd tegen het veel hoger geplaatste Zuid Eschmarke. Na drie overwinningen op rij ging M.V.V.'69 direct in de aanval  en toonde geen ontzag voor de tegenstander. de betere kansen waren dan ook voor de Marlenaren. Halverwege de eerste helft werd er door M.V.V.'69 gescoord, maar dit doelpunt werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Daarna ging Zuid Eschmarke wat meer in de aanval en ook zij dachten even later te scoren. Maar ook dit doelpunt werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel. De ruststand bleef 0 - 0. Na de thee een aanvallend Zuid Eschmarke die de Marlenaren steeds verder naar achter drong, en een paar mooie kansen voorbij zag komen. Zij wisten echter niet te scoren. Dan halverwege de tweede helft moest een speler van Zuid Eschmarke met rood vertrekken wegens natrappen van een verdediger van M.V.V.'69. Blijkbaar was hij het niet gewend om continu een verdediger op de hielen te hebben die hem het spelen onmogelijk maakte. Dit gaf de M.V.V.'69 verdediging weer wat mogelijkheden om ook aanvallend weer eens iets te ondernemen. Voor het publiek werd het daarna een mooi schouwspel met kansen over en weer. Maar er werd niet gescoord. De eindstand bleef dan ook 0 - 0. Een terechte uitslag, maar door Zuid Eschmarke werd dit als een verlies ervaren.