Dames spelen op het nippertje gelijk.

Geplaatst op 12-12-2011 14:14.

Zaterdag 10 december om 12.00uur werd (na 2x te zijn verplaatst) de wedsdtrijd: Achilles Enschede Da2 - Mvv69 Da1 gespeeld. Dit was de laatste wedstrijd van deze competitie. De eerste helft werd er veel geklungeld. Een aantal kansen voor ons, maar ook voor achilles. Het was Achilles die als eersten de 1-0 binnen schoten. Dit was rond de 20e minuut. Miranda Baan deed goed haar keepers werk en zorgde ervoor dat er niet meer ballen van achilles in het net belande. Verder ging het een beetje op en neer. Rust stand: 1-0 (Achilles)
In de 2e helft werden we iets sterker. De opstelling van ons werd een beetje veranderd en er werd beter gevoetbald. Zo rond de 70e minuut een aanval vanaf de middel lijn, Lisanne Tigchelhoff schoot de bal door op Gea Haller en zij schoot de bal netjes binnen! Goeie aanval, goed schot, 1-1. Hierna was het toch weer Achilles die de overhand had en dus ook de 2-1 binnen schoot. Vlak hierna weer een aanval voor Achilles, een hard schot volgde maar deze bal belande gelukkig op de lat. Het werd moeilijk maar in de laatste minuut schoot Gea haller de bal hard richting goal, deze werd aan geraakt door een Achillester waardoor de bal van richting veranderde en de bal dus achter de keepster van achilles belande! 2-2 !!
2-2 was dus ook de eindstand.

Doelpunten: Gea Haller: 2x
Beste Speelter: Miranda Baan

We hebben deze halve competitie goed gespeeld en hebben 19 punten behaald. (uit 9 wedstrijden) 43 doelpunten voor, en 18 tegen. Dit is voor ons doen erg goed en we zijn dus ook blij dat we dit gehaald hebben. Na de winterstop promoveren (jaaa promoveren!!) we als het goed is na de 4e klasse!