MVV '69 D1 kampioen in de zaal

Geplaatst op 04-02-2012 21:04.

Het is vandaag de D1 gelukt om kampioen te worden in de zaal!

Elke dag moesten er 4 wedstrijden gevoetbald worden, 2 door team a en 2 door team b. Ik heb geprobeerd om 2 even sterke teams te maken. Als dan een team boven aan zou komen dat het andere team dan punten kon weg snoepen bij de concurentie. Lange tijd ging lettele aan kop. Op de ene laatste dag heeft team b mvv”69 van lettele gewonnen. Team a van Mvv”69 heeft hier van weten te profiteren. We namen de koppositie over met 1 punt voorsprong. Vandaag moest team a van Mvv”69 het rechtstreekse duel aangaan met Lettele. Als team a zou winnen dan kwamen we op 4 punten voorsprong en kon lettele dat niet meer goed maken met nog 1 wedstrijd voor de boeg. Mvv”69 wist de wedstrijd met 6-1 te winnen en dus kampioen!

Zowel team a als team b hebben er samen hard voor gewerkt om tot dit resultaat te komen. Elke speler heeft zijn steentje bijgedragen aan dit kampioenschap en alle spelers hebben het verdiend. Na afloop hebben we met z’n alle in de kantine patat en een frikandel gegeten.

 Bij deze wil ik eindigen met iedereen bedanken die Mvv”69 D1 heeft gesteund door te rijden voor de kinderen of door supporter te zijn tijdens een van onze wedstrijden.

 

Wim Reefhuis en Erwin Poots