Wisselende resultaten voor de A1

Geplaatst op 01-04-2012 22:01.

De afgelopen maand hebben we weer elke week gevoetbald. Na het laatste verslag van 3 maart hebben we gespeeld tegen Excelsior ’31 uit Rijssen. Deze pot hebben we verloren met 1-3, daar waar het met rust alle kanten nog op kon gaan. In het inhaalweekend daarna hebben we dit verlies weer hersteld met een zwaar bevochten overwinning tegen Colmschate, 3-2. De week daarna was even een domper, we zijn namelijk in een zonnig Diepenveen met 7-1 onderuit gegaan, daar waar het met rust nog 1-1 was. Erg wisselend te noemen dus.

Afgelopen zaterdag hebben we thuis tegen Enter A2D gespeeld. Er stond veel wind op sportpark de Leemkamp en dat kwam ons spel in de eerste helft niet ten goede. Enter had een serieus aantal kansen om te scoren, maar dit bleef beperkt tot 1 doelpunt. MVV ’69 A1 had moeite om het spel van de dispensatiespelers tegen te houden. De tweede helft gaf een ander beeld. Met de wind in de rug werd Enter onder druk gezet en begon het steken te vertonen. Je kon merken dat dit team niet serieus ten grondslag was en daardoor konden wij beter in ons spel komen. Helaas bleef dit beperkt tot één doelpunt, maar gezien het totale spelbeeld was de 1-1 eindstand terecht mijn inziens.

We draaien nu op dit moment mee in de middenmoot; 2 gewonnen, 1 gelijk en 3 verloren. Komend weekend zijn we vrij. Mocht u enkele van onze spelers in actie willen zien: Ze racen u de oren van de kop bij de plaatselijke Nachtcross en/of Trekkerslep.