Glanerbrug benut haar mogelijkheden beter en wint

Geplaatst op 22-04-2012 19:11.

In het begin was het Sp. Glanerbrug die met snelle akties het spel naar zijn hand probeerde te zetten. Dit leidde al in de 6de minuut tot de 0 - 1 door een doelpunt van Dokter. Daarna kreeg M.V.V.'69 wat meer grip op de wedstrijd en kreeg ook een aantal mooie kansen. Maar scoren zat er nog niet in. De schoten op doel van Sp. Glanerbrug waren niet echt een probleem voor de keeper. Dan in de 36ste minuut weer een uitval van Sp. Glanerbrug en ter Wee maakt de 0 - 2. Sp Glanerbrug was inde afwerking wat efficienter dan de Marlenaren. Echter de mouwen worden nog maar weer eens opgestroopt door de M.V.V.-ers en dit resulteert in een mooi doelpunt in de 44ste minuut door Leon Jansen of Lorkeers. De stand is hiermee 1 - 2. Dit was ook de ruststand.

Vanaf het begin van de tweede helft een aanvallend M.V.V.'69 die al direct een tweetal mooie kansen kreeg om de stand gelijk te trekken. Maar dit gebeurde niet. Aan de andere kant van het veld echter was het Oostindie van Sp. Glanerbrug die in de 51ste minuut zijn voorzet in het doel zag verdwijnen. De 1 - 3 was een feit. Weer moet M.V.V.'69 de zeilen bijzetten om nog uitzicht op de punten te behouden. Dit lukt goed want al in de 54ste minuut is het Stevens die een verre uittrap van de Marle doelman netjes weet af te ronden en de Sp. Glanerbrug defensie te slim af is. De stand is 2 - 3. Dit geeft de Marlenaren weer de kracht om door te gaan en in de 75ste minuut is het Sasbrink die de gelijkmaker voor M.V.V.'69 binnen tikt. M.V.V.'69 is echter niet tevreden met de gelijke stand en probeert de volle winst naar zich toe te trekken door enkele goede aanvallen. Echter hierdoor krijgt Sp. Glanerbrug ook de mogelijkheid om met snelle uitvallen de Marle defensie in verlegenheid te brengen. Dan in de 85ste minuut is het wederom Dokter die de 3 - 4 voor Sp. Glanerbrug binnen schiet. Hiermee is de wedstrijd gespeeld en staat M.V.V.'69 met lege handen. De kansen waren er wel voor M.V.V.'69 echter Sp. Glanerbrug ging net wat efficienter om met de mogelijkheden die zij kregen. Al met al kunnen we terug zien op een mooie wedstrijd waarbij beide ploegen voldoende mogelijkheden kregen om de volle winst te pakken.